Duurzaam ecologisch (ver)bouwen - energiebewuster bouwen en wonen,

De afgelopen jaren is de aandacht voor ecologisch denken en bouwen sterk gestegen. Het aanbod van verduurzaamd FSC hout, alternatieve isolatie en verwarmingsbronnen, warmte wisselaars, milieuvriendelijke verven, leemstuc, verlichting e.d., is de laatste jaren enorm gegroeid en geprofessionaliseerd. Hierdoor zijn tevens de prijzen aantrekkelijker geworden.

Wij benaderen deze tak van ons bedrijf vanuit een brede opzet. Het is mogelijk een huis nieuw op te bouwen, enkel gebruikmakend van ecologische materialen. Maar ook het na-isoleren van uw zolder, wellicht gewoon met steenwol, is een stap in de goede richting.

Het draait om energiebewuster (ver)bouwen en wonen.

Graag adviseren wij u (vrijblijvend) over de mogelijkheden.
Door middel van uitgebreid advies en berekeningen kunt u zelf uiteindelijk bepalen wat voor u de beste oplossing is. Ook kunnen wij energiebesparende aanpassingen of oplossingen aandragen en uitvoeren om uw bestaande situatie te verbeteren.

Naast bouwmaterialen kunnen wij u ook bedienen op het gebied van Zonnepanelen en/of zonneboilers.
Het plaatsen en installeren van zonnepanelen is in de meeste gevallen een eenvoudige en snel uit te voeren klus, die u veel energiekosten kan besparen. De installatie is vaak binnen een dag een feit. Samenwerking met de Energieker.nl biedt u de mogelijkheid alle administratieve rompslomp over te dragen aan ervaren kantoortijgers die alles voor u regelen.