http://www.de-tuinvrouw.nl/
Al zeven jaar werken moeder en dochter, Carla en Evelien Hunsche als hoveniers in de Zaanstreek.
Zij richten zich op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen.
 

http://www.wilgenteen.nl/
Een ter plekke gevlochten wilgentenen schutting, is vervaardigd van kastanje palen en vlechtwerk van 2-jarige wilgentenen (bleeslatten).De materialen die gebruikt worden zijn ecologisch verantwoord en komen allemaal uit speciaal daarvoor aangelegde kwekerijen en grienden in Nederland en Frankrijk.
 

http://www.splinters.nu/
Sander Borsje Interieur- en Projectbouw
Lagedijk 1
1541 KA Koog a/d Zaan
06 - 38633448
 

http://www.energieker.nl/
Energieker is de professionele leverancier van zonnepanelen en zonneboilers.
Wij leveren aan particulieren, bedrijven en woningbouwco÷peraties.
Wij bieden deskundig advies over de beste oplossing in uw situatie. Ook nemen wij u op alle mogelijke manieren de zorg uit handen: wij regelen uw subsidieaanvraag en onze eigen vakkundige monteurs plaatsen uw systeem. Daarnaast volgen wij als enige partij in Nederland uw systeem gedurende de hele levensduur!
 

http://www.eco-logisch.nl
De groene bouwmarkt. Vestiging met showroom:
Adres: Van Slingelandtplein 9 1051 DD Amsterdam Tel: 020-6823707
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08:00 - 18:00 zaterdag 10:00 - 17:00
 

http://www.ipdubo.nl
Het Informatiepunt Duurzaam Bouwen geeft voorlichting en advies aan iedereen die te maken heeft met milieuvriendelijk en gezond (ver)bouwen en toepassingen van duurzame energie.
Wij richten ons hierbij op de professionals in de bouwwereld, maar staan ook ten dienste van de particuliere consument met bouw- of verbouwingsplannen.
 

http://www.omslag.nl/wonen/ecodorpen.html
Servicepunt anders wonen anders leven.
 

http://www.deglazenpauw.nl/
Het bedrijf houdt zich bezig met glas in lood ramen maken, zowel restauratie van bestaande ramen, als het maken van nieuwe ontwerpen. Desgewenst kunnen de glas in lood ramen ook in dubbel glas gezet worden. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in brandschilderen. Ook kunt u bij hun terecht voor het etsen van ramen.
 

http://oli4rijcken.nl
Sinds 1997 is hij een freelance tekenaar. Hij werkt m.n. voor non-profit organisaties en instellingen op het gebied van milieu, politiek, internationale samenwerking, onderwijs en welzijn. Hij maakt stripjes, cartoons en illustraties waarbij hij wisselende stijlen en technieken hanteert. In de laatste jaren zijn daar ook kinderboeken-illustraties bij gekomen. Naast het illustreren exposeert hij regelmatig, participeert hij aan kunstmanifestaties, 
 

http://www.slotenservicezaanstreek.nl
Sleutels kwijt, buitengesloten, slot kapot,
Slotenservice Zaanstreek. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 0647114044
 

http://guusvandijk.nl/
Guus van Dijk is gespecialiseerd in de verkoop en restauratie van oude en antieke natuurstenen schouwen. In het atelier vindt u een gevarieerde collectie oude en antieke schouwen, zowel voorzetschouwen, ombouwschouwen als hoekschouwen. De collectie is opgebouwd uit schouwen uit verschillende stijl-periodes "sober en ingetogen tot rijk geornamenteerd", Gemiddeld zijn er 30 a 40 schouwen op voorraad.